Brödet ser verkligen fantastiskt ut, ska absolut baka det:-) Antar att man sätter gräddningstiden från det att man sätter in brödet i den kalla ugnen? /Emelie
Emelie- Ja det gör man. Jag brukar slänga in ca en halv dl vatten under plåten med bröden precis i slutet, så blir det en hårdare yta på brödet. *släng in å stäng luckan snabbt*
Ser verkligen gott ut! Men jag är lite skeptisk till anis och fänkål, tar det väldigt mycket smak?
SvaraRaderaProva att göra en sats med hälften av kryddorna å se vad du tycker. Jag har lagt på 1/2 mer för jag älskar dom kryddorna i bröd. :)
SvaraRaderaBrödet ser verkligen fantastiskt ut, ska absolut baka det:-)
SvaraRaderaAntar att man sätter gräddningstiden från det att man sätter in brödet i den kalla ugnen?
/Emelie
Emelie- Ja det gör man. Jag brukar slänga in ca en halv dl vatten under plåten med bröden precis i slutet, så blir det en hårdare yta på brödet. *släng in å stäng luckan snabbt*
SvaraRadera