tisdag 2 februari 2010

Baka bröd är inte jobbigt!

(bild:privat)


Om ni inte redan har provat att baka det super goda å lätta brödet som jag la upp förra veckan så måste ni göra det nu!
Jag har bakat 2 bröd varannan dag sen jag hitta det här receptet.
Det känns riktigt bra att servera frukost till min 2 åring med hemma bakat bröd och ekologiska produkter. :D
Våga baka bröd!

4 kommentarer:

  1. Ser verkligen gott ut! Men jag är lite skeptisk till anis och fänkål, tar det väldigt mycket smak?

    SvaraRadera
  2. Prova att göra en sats med hälften av kryddorna å se vad du tycker. Jag har lagt på 1/2 mer för jag älskar dom kryddorna i bröd. :)

    SvaraRadera
  3. Brödet ser verkligen fantastiskt ut, ska absolut baka det:-)
    Antar att man sätter gräddningstiden från det att man sätter in brödet i den kalla ugnen?
    /Emelie

    SvaraRadera
  4. Emelie- Ja det gör man. Jag brukar slänga in ca en halv dl vatten under plåten med bröden precis i slutet, så blir det en hårdare yta på brödet. *släng in å stäng luckan snabbt*

    SvaraRadera