måndag 4 januari 2010

Gorgonzola fyllda kycklingfiléer


(bild:privat)


Gorgonzola fylld kycklingfiléer (4 port)

4 kycklingfiléer
150g gorgonzola
1 paket bacon
2 dl grädde
1 dl créme fraiche
1 köttbuljongtärning
1/2 tsk brunsoja


Skär ett snitt i kycklingfiléerna och fyll dom med gorgonzola. Linda in varje filé med bacon.
Stek dom gyllende.
Blanda ihop buljongtärningen, grädde, créme fraiche och soja. Häll det sedan över kycklingen i pannan. Låt puttra ca 20 min tills kycklingen är färdig. Vänd bitarna då och då.
Servera med ris och sallad


Jag får nog ta å jobba på det här med mat bilder :) Det ser kanske inte så gott ut men det är det :D

3 kommentarer:

  1. Oh det låter som något jag brukade göra förr! Fast utan bacon och buljongtärning och med dragon ist. Mums!!!!!!!
    /W

    SvaraRadera
  2. Jag tycker bilderna är kanon! :-) Dessutom behöver jag inspiration i köket så jag följer!

    //Julia

    SvaraRadera
  3. Tack Julia :D Hoppas att jag kan bidra med något.

    SvaraRadera