(bild:privat)
500g kycklingfilé
500g potatis
300g morötter
200g zucchini
1 msk vetemjöl
1 tsk + 2 krm salt
1 krm +1 krm malen svartpeppar
smör och olja att steka i
200g ricottaost
2 msk hackad rosmarin
sallad
Skala potatis och morötter. Riv potatis, morötter och zucchini grovt på rivjärn.
Krama ut så mycket vätska som möjligt ur grönsakerna. Blanda med mjöl 1 tsk salt och 1 krm peppar.
Hetta upp olja och smör i en stekpanna. Tryck ut grönsakssmeten till små plättar och stek dem i omgångar 3-5 min på varje sida.
Blanda ricotta med rosmarinen 2 krm salt och 1 krm peppar.
Stek kycklingen gyllene i smör och olja och krydda med salt och peppar.
Lägg ihop röstin två och två med ricotta emellan.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar